Olimpiada Naţională de Limba şi literatura română - gimnaziu

Baia Mare, 3-6 aprilie 2018

Olimpiada Naţională Lectura ca abilitate de viaţă - gimnaziu

Baia Mare, 3-6 aprilie 2018


MENIURealizat de:

Coroiu Mircea

mdcoroiu@yahoo.com

004.0735.802.341

 

 

Acasă


     Stimaţi profesori şi părinţi, dragi elevi,

 

     Trăim în aceste zile emoţia unor momente cu o rezonanţă aparte, de o reală vibraţie spirituală, judeţul nostru fiind gazda unor evenimente ce reunesc elevi cu potenţial si aptitudini artistice şi exegetice de excepţie.

     Vă urăm bun venit la Baia Mare, oraş care trăieşte un adevărat reviriment cultural, prin organizarea şi desfăşurarea Olimpiadei Naţionale de Limba şi literatura română şi a Olimpiadei Naţionale Lectura ca abilitate de viaţă.

     Aceste evenimente nu sunt doar competiţii ale elitei învăţământului românesc, ci şi bucuria de a ne întâlni sub semnul artei, care permite o alchimie spirituală, literatura oferind un moment de elevaţie, în care viaţa, cu contrarietăţile ei, capătă sensuri profunde, iar educaţia subliniază valori.

     Promovând ideile de competiţie corectă şi de performanţă, aceste olimpiade se adresează elevilor cu aptitudini, înclinaţii şi interese deosebite pentru lectură şi literatură, oferind oportunitatea de a experimenta o cunoaştere mai profundă, care determină urcuşul spiritual şi făureşte caractere.

     Doresc tuturor participanţilor să găsească cuvântul care impulsionează sensibilitatea şi transformă fantezia, revelaţiile şi emoţiile în creaţie autentică, dând măsura talentului lor şi opţiunea către nobleţe şi sublim.

 

     Cu aleasă consideraţie.

     Prof. Valentina-Gabriela Todoran, Inspector şcolar pentru limba şi literatura română


- Bine aţi venit! pe site-ul Olimpiadei Naţionale de Limba şi literatura română - gimnaziu şi al Olimpiadei Naţionale de Lectură ca abilitate de viaţă - gimnaziu...


 

 

2017-2018, Copyright ISJ-MM. Toate drepturile rezervate.