MENIU 

 

Prima pagină

Maramureş

Baia Mare

Program

Comisia

Lot

Organizatori

Sponsori

Subiecte

Rezultate

Imagini

 

 

Realizat de:

Coroiu Mircea

mdcoroiu@yahoo.com

004.0735.802.341

 

Prima pagină

Data publicării: 27.04.2013

Data ultimei actualizări: 07.05.2013

 

 

     Dragi oaspeţi,

 

     Învăţământul maramureşean îşi confirmă an de an valoarea excepţională prin performanţele tot mai multe şi mai consistente ale elevilor săi.

     Anul şcolar 2012-2013 este unul remarcabil atât în planul rezultatelor la olimpiadele şi concursurile şcolare pe discipline, cât şi în contextul organizării unor evenimente competiţionale de nivel naţional. Dacă în luna aprilie am găzduit etapa naţională a Olimpiadei de Ştiinţe Socio-Umane şi aceea a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, luna mai ne prilejuieşte bucuria de a fi organizatorii Taberei de pregătire a Loturilor Naţionale restrânse pentru participarea la Olimpiadele Internaţionale de Informatică. Se reunesc dascăli de înalt calibru profesional, dedicaţi nobilului scop de a facilita performanţele la care acced elevii lor. Cu toţii sunt conştienţi că tinerii pe care îi pregătesc reprezintă cel mai important şi mai valoros capital al României, capabil să asigure ţării noastre o imagine de succes şi acesta este obiectivul major al Taberei organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş şi Liceul Teoretic Emil Racoviţă - Baia Mare. Felicit iniţiatorii şi organizatorii pentru asumarea responsabilităţii pe care o presupune o acţiune cu o miză atât de importantă.

     Îmi exprim mândria că această tabără îşi desfăşoară lucrările în judeţul Maramureş şi am speranţa că participanţii la pregătirea intensivă din această perioadă vor fructifica din plin ceea ce vor învăţa aici, astfel încât, după Olimpiada Internaţională, să se vorbească despre învăţământul românesc şi despre inteligenţa superioară a tinerilor formaţi de şcoala românească în termeni de respect şi admiraţie.

     Fiţi bineveniţi, dragi oaspeţi, profesori şi elevi, într-un spaţiu cald şi primitor cum numai Maramureşul ştie să fie!

                                   Inspector Şcolar General, prof. Ana Lucreţia Maria MOLDOVAN

 

 

 

2013, Copyright CMD & ISJMM. All rights reserved.