Olimpiada de Științe Socio-Umane

Etapa Națională se va desfășura la Baia Mare în perioada 27 aprilie - 1 mai 2024. Vă așteptăm cu drag!

Locația: Colegiul Național "Mihai Eminescu" Baia Mare

Acasă

 

    Cuvântul Inspectorului Școlar General al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, Domnul Pop Mihai-Cosmin

    Disciplinele socio-umane, parte a formării personalității elevilor, sunt și trebuie să rămână discipline esențiale în pregătirea tinerei generații, din dorința noastră, a tuturor, de a forma adulți responsabili, conectați la realitate, capabili de gândire critică și cunoscători ai valorilor sociale și culturale.
    Județul nostru găzduiește, în perioada 27 aprilie - 1 mai 2024, Olimpiada Națională de Socio-Umane. Cei 450 de elevi participanți, alături de profesorii coordonatori din cele 40 de județe și Municipiul București, se vor întâlni atât în cadrul probelor specifice fiecărei discipline, cât și în activitățile relaxante organizate de noi, cu scopul de a-i aduce pe invitații noștri cât mai aproape de tradițiile și cultura maramureșeană. Maramureșul un loc binecuvântat, unde armonia și bucuria fac parte din viața de zi cu zi a oamenilor locului, va inspira cu siguranță participanții la această competiție a excelenței și va trezi în sufletele voastre, dragi elevi, inspirația și motivația de care aveți nevoi pentru a ieși învingători.
    Stimați profesori, dragi elevi, vă doresc să vă bucurați de rezultatele obținute și să petreceți clipe minunate în județul Maramureș!
Inspector școlar general,
    prof. Mihai-Cosmin POP

 

 

Contact

ISJ-MM:
Inspector școlar general adjunct, Filip Dan-Andrei, +40.743.053.621
Inspector școlar pentru istorie, Voinaghi Cornel-Marius, +40.746.812.500
CNME-BM: Director, Crăciun Marius-Văsile, +40.723.452.234
Webmaster: Coroiu Mircea-Dumitru, +40.757.042.574, mdcoroiu@yahoo.com